• BG-1(1)

Nyheder

Hvordan udvikler og tilpasser man en TFT LCD-skærm?

-en

TFT LCD displayer en af ​​de mest almindelige og udbredte skærme på det nuværende marked, den har fremragende skærmeffekt, bred betragtningsvinkel, lyse farver og andre egenskaber, meget udbredt i computere, mobiltelefoner, tv'er og andre forskellige områder.Hvordan man udvikler og tilpasser enTFT LCD display?
I. Forberedelser
1. Bestem formålet med brug og efterspørgsel: formålet med brug og efterspørgsel er nøglen til udviklingen afbrugerdefineret LCD.Fordi forskellige applikationsscenarier kræver forskelligeLCD-skærme, såsom kun monokrom skærm eller TFT-skærm?Hvad er størrelsen og opløsningen af ​​skærmen?
2. Udvælgelse af producenter: det er meget vigtigt at vælge en passende producent efter behov, fordi forskellige producenters pris, kvalitet, tekniske niveau er meget forskellige.Det anbefales at vælge en producent med skala, høj kvalifikation samt mere pålideligt teknisk niveau og kvalitet.

b

3. Design kredsløbsskema: efter at have valgt panelet og kontrolchippen, skal du tegne kredsløbsskemaet, som er en nøgle i udviklingen afLCD display.Skematiske diagrammer skal markere LCD-panelet og styrechipbenene samt andre relaterede kredsløbsenheder tilsluttet.
II.Prøveproduktion
1. Vælg panel og kontrol chip: i henhold til design af kredsløbet skematisk at vælge den passende LCD panel og kontrol chip, som er en forudsætning for produktion af prototype bord.
2. Udskriv tavlelayoutet: Før du laver prototypepladen, skal du først tegne tavlelayoutet.Board layout er kredsløbet skematisk ind i den faktiske PCB kredsløbsforbindelse grafik, er grundlaget for produktionen af ​​prototype bord.
3. Produktion af prototyper: på grundlag af bord layout diagram, begyndelsen af ​​produktionen af ​​LCD prøve.Produktionsprocessen skal være opmærksom på etiketten med komponentnumre og kredsløbsforbindelser for at undgå forbindelsesfejl.
4.Prototypetest: prøveproduktion er afsluttet, du skal teste, testen har to hovedaspekter: test, om hardwaren er korrekt tilsluttet, test software til at drive hardwaren til at udføre den korrekte funktion.
III.Integration og udvikling
Efter tilslutning af den testede prøve og kontrolchippen kan vi starte integrationen og udviklingen, som hovedsageligt omfatter følgende trin:
1. Softwaredriverudvikling: Udvikl softwaredriveren ifølge specifikationerne for panelet og kontrolchippen.Softwaredriver er kerneprogrammet til at styre hardware-outputdisplayet.
2. Funktionsudvikling: På basis af softwaredriveren tilføjes den brugerdefinerede funktion for måldisplayet.Vis for eksempel virksomhedens LOGO på displayet, vis specifik information på displayet.
3. Prøvefejlretning: prøvefejlfinding er den mest kritiske del af hele udviklingsprocessen.I fejlsøgningsprocessen skal vi udføre funktions- og ydeevnetest for at finde og løse de eksisterende problemer og defekter.
IV.Små batch-prøveproduktion
Efter at integrationen og udviklingen er afsluttet, udføres en lille batchproduktion, som er en nøgle til at gøre det udviklede display til et egentligt produkt.Ved små batch-forsøgsproduktion kræves produktion af prototyper, og der udføres kvalitets- og ydeevnetest på de producerede prototyper.
V. Masseproduktion
Efter at den lille batch-prøveproduktion er bestået, kan masseproduktionen udføres.Under produktionsprocessen er det nødvendigt nøje at følge teststandarderne og regelmæssigt vedligeholde og reparere produktionslinjens udstyr.
Alt i alt udvikle og tilpasse enTFT LCDkræver flere trin fra forberedelse, prøveproduktion, integration og udvikling, små batch-forsøgsproduktion til masseproduktion.At mestre hvert trin og operere i nøje overensstemmelse med standarderne vil sikre kvaliteten af ​​det færdige produkt og forbedringen af ​​produktionseffektiviteten.
Shenzhen Disen Electronics Co., Ltd.specialiseret sig i tilpasset LCD-skærm, Touch Panel, og kan tilpasse produkter efter kundernes krav.Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice online.


Indlægstid: 20-jan-2024